Είχαν ρημάξει εξωλέμβιες μηχανές σε Στυλίδα, Αρκίτσα, Τραγάνα και Σκάλα Αταλάντης, αξίας 40.000€

2019-01-18

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές και απόπειρα κλοπής εξωλέμβιων μηχανών, από ευρύτερες περιοχές της Στυλίδας και της Λοκρίδας Φθιώτιδας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία όπως αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, ήδη έγκλειστου σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για παρόμοια αδικήματα

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων εξωλέμβιων μηχανών προσεγγίζει τις (40.000) ευρώ

Στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, η οποία διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά έξι (6) κλοπές και απόπειρα κλοπής εξωλέμβιων μηχανών, από ευρύτερες περιοχές της Στυλίδας και της Λοκρίδας Φθιώτιδας.

Έπειτα από κατάλληλη συλλογή, ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Ειδικότερα ο 39χρονος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Ιανουάριο του 2018, ενέχονται στη διάπραξη τριών κλοπών εξωλέμβιων μηχανών, από περιοχές της Λοκρίδας (Αρκίτσα, Τραγάνα και Σκάλα Αταλάντης), καθώς και τριών κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής, από την ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας.

Γίνεται μνεία ότι η συνολική αξία των αφαιρεθέντων εξωλέμβιων μηχανών, ανέρχεται στις (39.600) ευρώ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.Πηγή  fonografos.net/