Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συμπολιτεία Λοκρών» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Λιόλιο

2019-05-10

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συμπολιτεία Λοκρών» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Λιόλιο, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην Αταλάντη, παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού, φίλων και δημοτών της περιοχής 

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λιόλιος αναφέρθηκε στα ήδη υλοποιηθέντα έργα κατά την περίοδο της θητείας του, καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες, καθώς και σε αυτά τα οποία βρίσκονται στην πορεία έγκρισης και υλοποίησης. 

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του, ο κ. Λιόλιος τόνισε, ότι η «σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την πορεία και την εξέλιξη του Δήμου Λοκρών για τα επόμενα χρόνια» επισημαίνοντας παράλληλα, το σημαντικό έργο που επιτελέσθηκε, παρά τις πολλές δυσκολίες, λόγω της οικονομικής κρίσης, που διανύει τα τελευταία χρόνια η χώρα. 

Αναφέρθηκε στην πληθώρα έργων που υλοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη θητεία του, δίνοντας έμφαση στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών και του Κοινωνικού έργου του μεγαλύτερου, όπως σημείωσε, Δήμου της Στερεάς Ελλάδας και ενός εκ των μεγαλυτέρων της χώρας, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημαντική πρωτοβουλία ίδρυσης του μοναδικού ΚΕΠ Υγείας που υπάρχει στη Στερεά Ελλάδα, αλλά και στα άλλα σημαντικά έργα που επιτελέσθηκαν, τόσο στον τομέα της Παιδείας και Αθλητισμού (Παιδικοί σταθμοί σε Μαλεσίνα και Μαρτίνο, 14 κέντρα απασχόλησης νέων ΚΔΑΠ, καθώς και αθλητικών εγκαταστάσεων), όσο και στην ανάπτυξη της περιοχής, όπως την υλοποίηση βιολογικών καθαρισμών, μέσω νομίμων οδών και Αναπτυξιακών προγραμμάτων. 

Αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή και σε αυτά αντιμετώπισης έντονων καιρικών φαινομένων και θεομηνιών τα οποία, όπως επεσήμανε, χρηματοδοτήθηκαν και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, κάνοντας λόγο για διασφαλισμένους πόρους , εξ αιτίας των πλημμυρικών φαινομένων, με εγκρίσεις τέτοιων ποσών, που θα συμβάλλουν στη αλλαγή της σημερινής εικόνας. 

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Λιόλιος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους υποψηφίους για τη στήριξή τους, κάλεσε όλους του πολίτες σε συστράτευση, ακόμα και αυτούς που δεν τον ψήφισαν τις προηγούμενες εκλογές, γεγονός που καταδεικνύει, όπως σημείωσε, την «διαφορά» από τους άλλους, για τη νίκη του Συνδυασμού «Συμπολιτεία Λοκρών», ο οποίος, όπως τόνισε, είναι ο «πληρέστερος και ποιοτικότερος συνδυασμός, με υποψηφίους από όλους τους φορείς, χωρίς κομματική ταυτότητα, ο οποίος είναι απάντηση στους άλλους συναδέλφους και όχι αντιπάλους». 

Στη χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δημάρχος Ορχομενού και Πρόεδρος του ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Καρακάντζας, με τους οποίους, όπως τόνισε ο κ. Λιόλιος, έδωσαν κοινό αγώνα για την επίτευξη και υλοποίηση πολλαπλών προγραμμάτων στην περιοχή και κυρίως αυτό των απορριμμάτων στη Στερεά Ελλάδα.

Πηγή  https://efthia.gr/%CE%BD-%CE%BB%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF/?fbclid=IwAR3XGk0u4d6Kix7hvsS8uvS8otPaWsqiJ3a0I8WgEChu8CozBalRIkw4-Xc