Δύο υπουργοί στο ίδιο θέατρο -Οικονόμου και Σταϊκούρας στη μάχη της Φθιώτιδας

2022-02-10

Στην πρεμιέρα της παράστασης του έργου του Μολιέρου «Κατά φαντασίαν ασθενής» από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗΠΕΘΕ) Ρούμελης, στον Κεραμεικό εθεάθησαν δύο προβεβλημένα μέλη της κυβέρνησης, την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου.

Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έδωσαν το παρών, κάθισαν δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά και φωτογραφήθηκαν με τους παράγοντες της παράστασης. Ας σημειωθεί ότι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης είναι ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, πρώην βουλευτής του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Επειδή το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης είναι στη Λαμία και τα δύο μέλη της κυβέρνησης είναι βουλευτές Φθιώτιδας, η παρουσία τους κρίθηκε επιβεβλημένη. Το παρών έδωσαν, εξάλλου, και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Λαμιεών Θύμιος Καραϊσκος, Αντιδήμαρχοι Λαμιέων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο κορυφαίων μελών της κυβέρνησης για το ποιος θα βγει πρώτος σε σταυρούς στη Φθιώτιδα είναι θεμιτός, όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών. Το 2019 ο κ. Σταϊκούρας είχε βγει πρώτος με 5.000 σταυρούς διαφορά από τον πρωτοεμφανιζόμενο κ. Οικονόμου, ο οποίος τώρα βρίσκεται καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας.


Πηγή https://radio-net.gr/