Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Δήμος Λοκρών: "Αλαλούμ" Ψηφοθηρικοί οι λόγοι ή είναι πραγματικά  ατάλαντοι ? 

2022-05-25

Την παρακάτω ασαφή δήλωση σχετικά με τις επανασυνδέσεις παροχών ηλεκτρικού ρεύματος  ανάρτησε ο Δήμος Λοκρών στην επίσημη ιστοσελίδα του .

Η ανάρτηση όπως θα διαπιστώσετε έχει αρχικά τον τίτλο και μετά την διεύθυνση και το τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας του Δ΄ήμου Λοκρών χωρίς να αναφέρει τίποτα περισσότερο!!!


Ψηφοθηρικοί οι λόγοι ή είναι ατάλαντοι ?

Δεν ξέρουμε κύριε Δήμαρχε γιατί θα πρέπει να περάσουμε από το γραφείο της Αντιδημάρχου Λοκρών αλλά βάλτε επιτέλους ένα φρένο σε όλο αυτό που συμβαίνει κρατώντας τουλάχιστον τα προσχήματα και επισυνάψτε τα αρχεία που χρειάζονται ώστε να  καταλάβει ο κόσμος  αν ΄΄διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ή όχι .

Επίσης συμβουλέψτε τον διαχειριστή των σελίδων του Δήμου ότι οι Διευθύνσεις (π.χ. Νικολαου Αβραάμ 1 Αταλαντη ) τονίζονται γιατί όσο αφορά το Νικολάου δεν υπάρχει θέμα αλλά το Αταλαντη χωρίς τόνο μπορεί να παρερμηνευθεί και σε Ατάλαντοι... !!!

 << Παραθέτουμε την ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του Δήμου Λοκρών

Τροποποίηση της υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/ 861/14.07.2020 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Εφάπαξ ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, δυνάμει του άρθρου 36 του ν. 4508/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει» (Β' 3088).


Αιτήσεις πραγματοποιούνται στο Κέντρο Κοινότητας:

Νικολάου Αβραάμ 1

Ατάλαντη

2233022191 >>