Δήμος Λοκρών: Silver βραβείο των Best City Awards 2022 στην κατηγορία "Αξιοποίηση Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών - Ασφάλεια"

2022-03-10

Για 5η χρονιά η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις. 


Το Silver βραβείο των Best City Awards 2022 στην κατηγορία "Αξιοποίηση Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών - Ασφάλεια" για την εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Ειδοποιητηριων από το Δήμο Λοκρών με την υποστήριξη της εταιρείας πληροφορικής "Έγκριτος", τα οποία διοργάνωσε την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Ίδρυμα Κακογιάννη η εταιρεία Boussias παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Λοκρών κος Θανάσης Ζεκεντές. 

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος σε δήλωσή του στα social : << Από την πρώτη κιόλας μαζική αποστολή ηλεκτρονικών ειδοποιητηρίων πάνω από το 10% των περίπου δώδεκα χιλιάδων λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης στάλθηκαν μέσω email εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και χαρτί! Συνεχίζουμε να εισάγουμε τις νέες τεχνολογίες στο Δήμο Λοκρών και να αναβαθμίσουμε με τον τρόπο αυτό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, αλλά και στην εταιρεία πληροφορικής που μας υποστήριξε, στους εργαζόμενους του Δήμου και τους συνεργάτες μου που στήριξαν το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εφαρμογή της ιδέας μου! >>