Και εγένετο φως... 

2019-02-23

Δεν ξέρουμε αν οι διοικούντες έχουν ''εικόνες'' από άλλες αντίστοιχες περιοχές της Ελλάδος αλλά καλό θα είναι να το επιδιώξουν...  Το να έχει κάποιος που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση ''εικόνες'' και από άλλες περιοχές  της Ελλάδας ή του εξωτερικού είναι το χαρτοφυλάκιο του... Καλό θα ήταν λοιπόν πριν τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αν θέλετε να ασχοληθείτε  να ταξιδέψετε λίγο...

Δεν ξέρουμε αν ο συντάκτης της ανάρτησης θέλει να υποθέσουμε κάτι άλλο το οποίο και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αλλά αν διαβάσετε το δελτίο τύπου που ακολουθεί γίνεται λόγος για καθαριότητα της παραλίας του Θεολόγου μετά από το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα . Δηλαδή μετά από 6 μήνες!!!   Το αξιόλογο όμως δεν είναι τα γραφόμενα της ανάρτησης αλλά η ίδια η ανάρτηση!!! Το ότι φτάσαμε δηλαδή  σε σημείο να αναδεικνύουν τα  αυτονόητα με δελτίο τύπου!!!  

Ίσως ο συντάκτης να προσπαθεί να αφομοιώσουμε την διαδικασία  και σιγά σιγά να κάνουμε καθαρισμούς ανά έτος... Ίσως και πραγματικά να θεωρούν οι αρμόδιοι ότι παρήγαγαν έργο, αλλά το εύκολο όπως και αντιλαμβανόμαστε όλοι μας είναι να λες ότι έφταιγαν τα ''έντονα καιρικά φαινόμενα'' . Η ερώτηση όμως που προκύπτει από τον κοινό νου  είναι: Εσείς τι κάνατε?  Όλοι εσείς!!!  

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία της αντιπαράθεσης με τον συντάκτη του Δελτίου Τύπου γιατί σκοπός μας δεν είναι αυτός, ούτε θα ανεβάσουμε φωτογραφίες από την ''ηλιόλουστη'' περίοδο που στο σημείο υπήρχε χώρος εναπόθεσης σάκων φόρτωσης (big bag) που το πρωί  μάζευαν τα φύκια  και το βράδυ τα ξανάπαιρνε η θάλασσα, κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας ούτε θα ζητήσουμε να θυσιαστεί η γυναίκα του πρωτομάστορα  γιατί πλέων ζούμε  στο 2019 . Φτηνές δικαιολογίες του στυλ ''δεν φταίμε εμείς φταίει ο άλλος '' δεν χωρούν και όλοι εσείς ανεξαρτήτου παράταξης που ήδη έχετε αρχίσει και αναζητάτε  τη ψήφο των πολιτών για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την υποχρέωση της ''έδρας'' που καταλαμβάνεται . 

Όλοι εσείς ανεξαρτήτου παράταξης είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι των όσον συμβαίνουν εις βάρος του τόπου!!! Δεν ενδιαφέρει τον πολίτη αν είσθε στη συμπολίτευση ή την αντιπολίτευση εσείς είστε θεσμικά η φωνή του. Υπεράνω όλων όπως πολύ καλά γνωρίζετε είναι ο Νόμος ... Φωτογραφίες και βίντεο στα social δεν είναι πολιτική αλλά κριτική και η κριτική αυτού του τύπου μόνο αποτελέσματα δεν μπορεί να φέρει. Στην τελική δεν ψηφίζεστε για ''κριτές'' αλλά για να δώσετε προτάσεις και όραμα. Πράξτε λοιπόν το καθήκον σας και αντιμετωπίστε τις ευθύνες σας η έδρα τις εισαγγελίας είναι στη Λαμία και όχι στο facebook!!! 

Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας και αν υπάρχει έστω και μια σταγόνα αξιοπρέπειας πάνω σας  πράξτε αυτό που σας ψήφισε ο πολίτης ή παραιτηθείτε . Στην τελική δεν σας υποχρέωσε κανείς να ασχοληθείτε με τα κοινά εσείς το ζητήσατε...   

Ο Θεολόγος αποτελούσε την αιχμή του δόρατος στην τουριστική ανάπτυξη και την εισροή χρήματος για τον Δήμο Λοκρών τα προηγούμενα χρόνια.  Βέβαια η οικονομική κρίση σε συνάρτηση με την εγκατάλειψη που επικρατεί στην περιοχή  το τελευταίο διάστημα μετά την συνένωση λόγο ''Καλλικράτη''   τείνουν να υποβαθμίσουν ολοκληρωτικά τη άλλοτε κοσμοπολίτικη περιοχή της Λοκρίδας. 

Παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λοκρών:

Ο Δήμος Λοκρών, προχώρησε στην καθαριότητα της παραλίας του Θεολόγου της Δ.Ε. Μαλεσίνας από κάθε είδους φερτά υλικά και απορρίμματα τα οποία λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων του φθινοπώρου και του χειμώνα διασκορπίστηκαν σε όλη την έκταση της όμορφης παραλίας του Θεολόγου.