Δήμος Λοκρών: Δελτίο τύπου για την κακοκαιρία «Ελπίς»

2022-01-25

Δελτίο τύπου για την κακοκαιρία «Ελπίς» στο Δήμο Λοκρών

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έπληξε με σφοδρότητα το Δήμο Λοκρών τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022. Σοβαρά προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης και της παγωνιάς δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο, στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και ύδρευσης.

Συνεργεία του Δήμου, της Περιφέρειας, της ΔΕΔΔΗΕ, της Πυροσβεστικής και ιδιώτες επιχειρούν για την επίλυση και αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών με απόφαση του Δημάρχου κ. Α. Ζεκεντέ δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Λοκρών από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Επιπλέον, τις ίδιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και δεν θα γίνουν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.

Σήμερα επισκέφτηκε το Δήμο Λοκρών και είχε συνάντηση στην Αταλάντη με το Δήμαρχο Λοκρών κ. Α. Ζεκεντέ ο Περιφερειάρχης κ. Φ. Σπανός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Α. Καρακάντζα. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε πλήρη ενημέρωση του Περιφερειάρχη από το Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη αναφορικά με τα προβλήματα και την πορεία επίλυσής τους.