Δήμαρχος Λοκρών: δημοτική οδός Προσκυνά Θεολόγου μέσω παραλίας Βίβου.

2022-06-16

Διαβάζουμε σε ανάρτηση του Δημάρχου Λοκρών κου Θανάση Ζεκεντέ με αφορμή την ασφαλτόστρωση της δημοτικής οδού Προσκυνά - Θεολόγου στα social τα εξής:

Η δημοτική οδός Προσκυνά Θεολόγου μέσω παραλίας Βίβου είναι σημαντική για την κυκλοφορία των κατοίκων του Δήμου μας και ειδικά της Δημοτικής Ενότητας Μαλεσίνας.

Ως δημοτική αρχή για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήσαμε εργασίες βελτίωσης της οδοποιίας και αποκατάστασης των σημείων που δημιουργούνταν πλημμυρικά πρόβλημα."

Είναι όμως έτσι?

Εκ πρώτης όψεως οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος  μάρτυρας ότι η δήλωση του Δημάρχου Λοκρών είναι απόλυτα αληθείς είναι όμως έτσι?

Με την σειρά μας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από της 29/12/2021 που ήταν και η ημέρα ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου δρόμου με την πληροφορία ότι εκείνη την ημέρα όπως και την προηγούμενη στην περιοχή έβρεχε... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το έργο δεν ασφαλτοστρώθηκε αλλά ότι ασφαλτοστρώθηκε εκείνη την ημέρα κακός! Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε τον καιρό της 28/12/2021 και 29/12/2021 όπως είναι καταγεγραμμένος στο διαδύκτιο . Πάντος ασφαλτόστρωση με βροχή απ όσο γνωρίζουμε δεν υφίσταστε οπότε όλα έγιναν για ακόμη μια φωτογραφία . Το πόσο θα αντέξει το έργο ή αν έχει γεμίσει λακκούβες άγνωστο...

Όπως και να έχει για ακόμα μια φορά τα συμπεράσματα δικά σας...