ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ.Σπ.Κωσταρά για τις Εκλογές

2019-05-28

«Μία νέα μέρα, γεμάτη φως και ελπίδα, ξημέρωσε για την Ελλάδα! Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έγραψαν μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της Δημοκρατίας μας και ξεκίνησαν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, έπειτα από τα 4,5 χρόνια πικρών εμπειριών της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

Επέλεξαν με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή έχουν πειστεί πως αξίζουμε καλύτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας υπέστησαν μια στρατηγική συντριπτική ήττα.

Ευχαριστώ, από βάθους καρδιάς, όλους τους πολίτες, καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά, που μας εμπιστεύτηκαν και έδωσαν στην παράταξή μας αυτή την ευρεία και ιστορική νίκη! Το "γαλάζιο" του χάρτη σημαίνει για μας Ελλάδα, εθνική ενότητα και ομοψυχία! Όπως είπε ο Πρόεδρός μας και αυριανός Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνησή μας θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!».

Σε αυτοδιοικητικό επίπεδο οι επιλογές της Παράταξής μας δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Φυσικά, ακόμη δεν θριαμβολογούμε ούτε εφησυχάζουμε.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με υπομονή και επιμονή για την μεγάλη νίκη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ