Διανομή χειμωνιάτικου ρουχισμού και παιχνιδιών στον Καταυλισμό ΡΟΜΑ στην περιοχή «Φούφλα» του Δήμου Λοκρών.

2018-12-12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον Νοέμβριο του 2018, λόγω του επερχόμενου κρύου και κρίνοντας αναγκαίο να καλυφθούν οι ανάγκες των Ρομά , πραγματοποιήθηκε διανομή χειμωνιάτικου ρουχισμού και παιχνιδιών στον Καταυλισμό ΡΟΜΑ στην περιοχή «Φούφλα» του Δήμου Λοκρών. Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Βοήθεια στο Σπίτι, μετέφεραν στον καταυλισμό είδη ρουχισμού και παιχνίδια. Το διαθέσιμο υλικό υπάρχει στα πλαίσια λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και προέρχεται από ίδιους πόρους του Δήμου και δωρεές πολιτών.
Από το Δήμο Λοκρών δόθηκε ξυλεία και νάιλον για τη βελτίωση των σκηνών τους στον καταυλισμό. Επίσης, την περασμένη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρέλαβαν τρόφιμα από τη διανομή ΤΕΒΑ, που πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας.
Σας ενημερώνουμε ότι τέτοιες δράσεις δωρεάς βιβλίων, ρούχων , παιχνιδιών, σχολικών ειδών, ιατρικών βοηθημάτων, φαρμάκων κ.α. πραγματοποιούνται σε πολλούς δημότες που τα έχουν ανάγκη μετά από αίτημα τους καθώς και σε άλλες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους συμμετέχοντες στις δράσεις αυτές