Χάλκινο μετάλλιο για την Δήμητρα Αλεξίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

2019-07-28

Χάλκινο Μετάλλιο για την Δήμητρα Αλεξίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από τους πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών και Γυναικών που διεξάγονται στην Πάτρα η αθλήτρια από την Λαμία Δήμητρα Αλεξίου, αθλήτρια του ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Η Δήμητρα Αλεξίου με επίδοση 44, 68 μέτρα στην δισκοβολία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια δύσκολη γι αυτή αγωνιστική χρονιά .

Ο προπονητής της Κώστας Κοτόπουλος που την γυμνάζει εδώ και περίπου έξι χρόνια φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σημειώνει :

«Μια χρονιά γεμάτη αγωνιστικά προβλήματα, ψυχολογική αστάθεια αλλά και με μεγάλη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Η προσπάθεια μας αυτή ανταμείφθηκε με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στη φιλόξενη Πάτρα. Αυτό που θέλω να πω σήμερα και βγαίνει μέσα από την ψυχή μου στην Δήμητρα ,την οικογένεια μου, την οικογένεια της, στους δύο Σπυραδες μου και σε όσους πίστεψαν σε εμάς είναι ότι: Είμαστε ακόμα Ζωντανοί.....»

Πηγή  https://www.ilamia.gr/2019/07/28/lamia-chalkino-metallio-gia-tin-dimitra-alexioy-sto-panellinio-protathlima/?fbclid=IwAR3EC0pToOjwKTeBYG_43HWecxBnG-TQAWBSIhLqCPtrGAJpZad20nKgqwY