Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Μικρά και υπέροχα tips για να φωτιστεί το βλέμμα

2022-01-09

Tα μάτια ήταν από πάντα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά ειδικά τώρα που εκτίθενται σε καθημερινή βάση, καθώς η προστατευτική μάσκα πρωταγωνιστεί, έχουν ένα σημαντικότατο πρωταγωνιστικό ρόλο. Να τα περιποιείστε. Τα μικρά κι αγαπημένα tips που συγκεντρώθηκαν εδώ θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.

Υιοθετήστε σωστή περιποίηση

Απλώστε στην τόσο ευαίσθητη περιοχή των ματιών καθημερινά (πρωί και βράδυ) ένα δροσερό προϊόν που να τα αναζωογονεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε παράλληλα κινήσεις μασάζ με τα ακροδάχτυλα για περισσότερη τόνωση.

Χρησιμοποιήστε έξυπνα το concealer

Αν είστε λάτρης του concealer και πιστεύετε ότι είναι must η χρήση του για να φωτίσετε σε χρόνο dt το βλέμμα σας, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο, αλλά και σε πιο σημείο το απλώνετε. Οι makeup artists υποστηρίζουν ότι ο καλύτερος κι αποτελεσματικότερος τρόπος εφαρμογής του concealer είναι αρχικά να χρησιμοποιήσετε ένα πινελάκι και στο τέλος να ταμπονάρετε με το δάχτυλό σας. Κι επίσης σημαντικό είναι να μην απλώνετε το concealer ακριβώς πάνω στους μαύρους κύκλους, αλλά λίγο έξω απ' αυτούς.

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμες σκιές

Για να φωτίσετε το βλέμμα, χωρίς να το παραφορτώσετε, προτιμήστε ανοιχτόχρωμες σκιές κι αποφύγετε τα smoky eyes. Eνα πολύ αγαπημένο τρικ που ακολουθώ - προσωπικά -χρόνια είναι να περάσω λίγο λευκό μολύβι στην κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφάρων. Αν σας αρέσουν οι ιριδίζουσες υφές, δοκιμάστε αντί για λευκό μολύβι να απλώσετε ελάχιστη ιριδίζουσα σκιά (κατά προτίμηση λευκή) στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας.


Πηγή  www.instyle.gr/omorfia/mikra-kai-yperocha-tips-gia-na-fotistei-to-v/