Αρναούτογλου: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι το 15αυγουστο

2022-08-01

Με ανάρτηση του ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνει για τις θερμοκρασίες μέχρι τον 15αυγουστο οι οποίες θα κινηθούν σε φυσιολογικά επίπεδα. 

Τις θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο στην Ελλάδα παρουσίασε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook. Όπως τονίζει, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα τουλάχιστον μέχρι και λίγο πριν από τον 15Αύγουστο.

 Παράλληλα, αρκετά έντονη δείχνει να γίνεται η αστάθεια σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα μεσημέρια και απογεύματα, μετά τις 7-8 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως διευκρινίζει, οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα, υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία. Στα ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου, Κρήτη υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία τουλάχιστον μέχρι και λιγο πριν τον 15Αύγουστο. Αρκετά έντονη δείχνει να γίνεται η αστάθεια σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα μεσημέρια και απογεύματα, μετά τις 7-8 Αυγούστου».


Πηγή    www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/395413/arnaoytoglou-i-prognosi-tou-kairoy-mexri-to-15avgousto