Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο από την Αττική Οδό

2022-01-25

Χάος επικράτησε στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία "Ελπίς". Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία να δοθεί αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα. Η εταιρεία έκανε αποδεκτό το αίτημα του Πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα στις 11.30.