Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Απόστολος Γκλέτσος: Ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης

2022-02-05

Για το ενδεχόμενο να κατέβει ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επικεφαλής της "Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης" παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο lamianow.gr, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης. "Οπωσδήποτε θα είμαι. Το χάσαμε, χάσαμε για λίγο ας το πούμε έτσι. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ξέρουν πώς ακριβώς έγινε. Δικαιούμαστε να προσπαθήσουμε ξανά. Θα είμαστε εκεί. Ναι, θα είμαι εκεί", δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι "Βεβαίως είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά στην αυτοδιοίκηση ο Απόστολος Γκλέτσος είναι με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον λαό. Όσοι πιστοί συμβαδίζουν μαζί μου. Από εκεί και πέρα κανένας δεν θα μας καπελώσει κανένας ποτέ". Τέλος, σε σχέση με το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όσους ενδεχομένως τον ψηφίσουν είπε "ότι πρέπει να κάνουν αυτό που είναι σωστό για εκείνους. Να μην δουν το μικρό εγώ, αλλά το μεγάλο εμείς".

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος