Απειλές συνδικαλιστή σε μέλος της συντακτικής μας ομάδας!!! Ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα!!!

2019-04-19

Η συντακτική Ομάδα του ἐν Λοκροῖς και Λοκρών Κάλπες καταδικάζει την τηλεφωνική επίθεση που δέχθηκε μέλος της από μέλος του Εργατικού Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.

Λίγο μετά της 20:00 χθες 17/4/2019 μέλος της συντακτικής μας ομάδας έγινε αποδέκτης τηλεφωνικής επίθεσης από μέλος του Σωματείου Εργαζομένων Λάρκο Λάρυμνας.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από πού αντλούν κάποιοι το μεγαλείο της ανυπαρξίας τους αλλά θα τους θυμίσουμε ότι το εργατονταηλίκι τους δεν μας ακουμπά... Εμείς είμαστε εκτός των 100 στρεμμάτων του προσωπικού τους Φέουδου και δεν μπορούν να μας φοβίζουν με την σφραγίδα τους... Βλέπετε υπάρχουν άνθρωποι που έφτιαξαν την ζωή τους με μια σφραγίδα φορώντας των συνδικαλιστικό μανδύα αλλά αυτό είναι μέρος άλλου άρθρου μας.

Ο συγκεκριμένος κύριος που στο εξής θα ονομάζεται από τις σελίδες μας ως ''πρώην κονδυλοφόρος '', θιγόμενος από το αποκαλυπτικό χθεσινό άρθρο που δημοσίευσε η συντακτική ομάδα μας και είχε σχέση με τον αείμνηστο αυτοδιοικητικό Θεόδωρο Καραμέρη και την προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του από διαφόρους κύκλους που μέσα σε αυτούς περιλαμβάνετε και το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ (αναφερόμαστε στα ''δεξιά''μέλη), τηλεφώνησε σε μέλος μας ζητώντας εξηγήσεις και συνέχισε απειλώντας με φράσεις του στυλ ''θα τα πούμε'' κ.α. .

Επειδή αξιότιμοι εργατοπατέρες του σωματείου Λάρκο η συντακτική μας ομάδα δεν δημιουργήθηκε για να ''μασάει'' όπως θα λέγατε στην συνδικαλιστική σας γλώσσα είμαστε εδώ επωνύμως και συνεχίζουμε απερίφραστα το έργο μας. Βλέπετε εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε προς ενημέρωση του συνόλου αφιλόκερδος για το καλό του τόπου και όχι παίρνοντας παχυλούς μισθούς καλυπτόμενοι κάτω από τον συνδικαλιστικούς μανδύες λέγοντας μεγάλα και παχιά λόγια. Κοιτάξτε το χάλι που με την συνυπευθυνότητα έφτασε το εργοστάσιο πηγή ζωής για την περιοχή και αφήστε τις σελίδες μας να κάνουν την δουλειά τους . Ούτος η άλλος οι εργαζόμενοι σας εξέλεξαν ως συνδικαλιστές στο εγοστάσιο Λάρυμνας και όχι σαν ρυθμιστές του Τόπου όπως προσπαθείτε να περάσετε στους αδαείς τεχνηέντως . Βλέπετε αν πάρουμε τις παρουσίες του ''πρώην κονδυλοφόρου'' του Σωματείου εργαζομένων στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Λοκρών που ήταν εκλεγμένος δεν θα χρειαστούμε τα δάχτυλα των 2 χεριών. Τόσος μεγάλος ήταν ο ζήλος της εκπροσώπησης... 

Για εμάς οι εποχές που '' έσκιαζε η φοβέρα '' έχουν περάσει προ πολλού και μοναδικός μας κριτής είναι ο κόσμος της Λοκρίδας και όχι υποτιθέμενοι ρυθμιστές του δικού σας βεληνεκούς.

Για να μην κουράζουμε περισσότερο το αναγνωστικό μας κοινό μιας και θα επανέλθουμε σχετικά με το θέμα καλούμε το όργανο του Εργατικού Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας να καταδικάσει την ενέργεια του μέλους της γιατί με τέτοιου είδους κινήσεις εκτίθεται ανεπανόρθωτα .  

Η συντακτική Ομάδα των

ἐν Λοκροῖς και Λοκρών Κάλπες