Ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών σχετικά με το πρόβλημα του νερού στην Μαλεσίνα

2018-11-29

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 29/11/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 28/11/2018 στην περιοχή της Μαλεσίνας δόθηκε κανονικά σε λειτουργία αγωγός ύδρευσης που κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εν αγνοία του Τοπικού Αντιδημάρχου και κατ΄ επέκταση του Δημάρχου Λοκρών, χωρίς προηγουμένως να γίνει δοκιμαστική λειτουργία παρουσία του επιβλέποντος μηχανικού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όλο το δίκτυο ύδρευσης της Μαλεσίνας να γεμίσει από τα υπολείμματα των εργασιών κατασκευής ( χώματα κλπ) και οι κάτοικοι της Μαλεσίνας να δουν στο δίκτυο των οικιών τους νερό κίτρινο με υπολείμματα και δικαίως να διαμαρτυρηθούν.

Ο Δήμος προέβει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης και ταυτόχρονα κάλεσε την εταιρεία που διενεργεί τις αναλύσεις της ποιότητας του πόσιμου νερού στο Δήμο να προβεί σε ανάλυση του νερού της δεξαμενής πριν δοθεί σε λειτουργία το δίκτυο της ύδρευσης της Μαλεσίνας λαμβάνοντας υπόψη πάντα την υγεία των Δημοτών.

Καλούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας των τελευταίων ετών να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.
ΑΤΑΛΑΝΤΗ 29/11/2018

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ