Ανακοίνωση πραγματοποίησης θεματικών ομιλιών σε Σχολικές Μονάδες και γονείς

2022-08-25

Ο Δήμος Λοκρών με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του ενημερώνει για τα εξής:

<< Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λοκρών έχει τη δυνατότητα στο πλαίσιο της επερχόμενης χρονιάς και αφουγκραζόμενος την ανάγκη διάδρασης των εμπλεκόμενων μερών στην αγωγή και την κοινωνικοποίηση των παιδιών να προβαίνει στην πραγματοποίηση εισηγήσεων, ημερίδων κ.ά. με ψυχοκοινωνικό περιεχόμενο από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά. Συγκεκριμένα οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται από αρμόδιους Κοινωνικούς Επιστήμονες κυρίως στο σχολικό περιβάλλον (μαθητές και εκπαιδευτικούς), αλλά και στους γονείς και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Σας γνωστοποιούμε ότι στην κάθε Σχολική Μονάδα της περιοχής του Δήμου Λοκρών δύναται η Υπηρεσία να παρέχει εισηγήσεις δύο φορές κατά την διάρκεια του νέου σχολικού έτους 2022-2023.

Οι εισηγήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται πρωινές ώρες λειτουργίας της Υπηρεσίας 07:00 - 15:00 και περιορισμένα μετά τις 15:00, κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία.

Προτεινόμενα θέματα επεξεργασίας είναι:

  • Τα όρια στις σχέσεις γονέων παιδιών σχολικής ηλικίας
  • Προσχολική ηλικία
  • Σχολικός εκφοβισμός
  • Εφηβεία
  • Προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση καλέστε στο τηλ. 22330-22191 και 22330-81052, για την αποστολή αιτήματος στο e-mail: pronoialokrwn@gmail.com >>