Α.Σ. Αίαντας Μαλεσίνας: Καταδικάζουν την προσπάθεια εκδίωξης του Συλλόγου από το κλειστό γυμναστήριο Μαλεσίνας

2022-09-29
Την παρακάτω ανακοίνωση ανάρτησε στα social ο Α.Σ. Αίαντας Μαλεσίνας μετά από τα χθεσινά γεγονότα που σχετίζονται με την προσπάθεια απομάκρυνσης των αθλητών του συλλόγου από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Μαλεσίνας. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Ο Α.Σ. Αίαντας Μαλεσίνας εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον προάγει με σοβαρότητα και ήθος τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Έμπειροι προπονητές διδάσκουν βόλεϊ μέσα από τις ακαδημίες μας, δίδοντας τη δυνατότητα στις νέες και τους νέους να ψυχαγωγηθούν (κυρίως) και να συμμετέχουν σε αγώνες των τοπικών κατηγοριών.

Όλη αυτή η προσπάθεια υποστηρίζεται από το Δ.Σ. του συλλόγου και ανθρώπους που καταβάλουν ανιοδιοτελώς προσωπικό κόπο και χρόνο, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις (ως επί το πλείστον) και να έχει καταγράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τους συλλόγους όλων των άλλων αθλημάτων στη Μαλεσίνα.

Χθες γίναμε μάρτυρες μιας κατάπτυστης προσπάθειας αποβολής όλων των τμημάτων και δραστηριοτήτων του συλλόγου από το κλειστό γυμναστήριο της Μαλεσίνας. Επικαλούμενοι μια ανύπαρκτη κατηγορία (μη χορήγηση αθλητικής αναγνώρισης από την Γ.Γ.Α.), ορισμένοι παράγοντες επιχείρησαν να εκδιώξουν το Σύλλογο - περισσότερο δε δεκάδες νέα παιδιά - από το γυμναστήριο, αποκλείοντας κάθε σχετιζόμενη αθλητική δραστηριότητα, με στόχο ευνόητα οφέλη...Συνάντησαν όμως "τοίχο" και τα σχέδιά τους "σκόνταψαν", καθώς οι αρμόδιοι του Δ.Σ. του Αίαντα είχαν προβεί εγκαίρως στις προβλεπόμενες ενέργειες βάσει των οδηγιών που δίδονται από την Ομοσπονδία.

Καταδικάζουμε την εν λόγω προσπάθεια, κυρίως όμως λυπούμαστε για τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης ενέργειας καθώς και για το ήθος που πρεσβεύουν οι άνθρωποι αυτοί...

Το Δ.Σ. του συλλόγου


Επίσης ο σύλλογος δημοσίευσε στην σελίδα του στα social το παρακάτω έγγραφο